De Week van Zorg en Welzijn 2017

Hoewel het nog ver weg lijkt, zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de Week van Zorg en Welzijn 2017, 13 t/m 18 maart. Een mooie gelegenheid om te laten zien hoe het er in de sector aan toe gaat. Vele betrokken organisaties zetten hun deuren open.

‘Maak kennis met kunde’

'Maak kennis met kunde' is het nieuwe thema voor de komende jaren om de professionaliteit van de medewerkers in onze sector te benadrukken, die met hart en ziel hun vak uitoefenen.

Organisaties aangesloten bij ZWplus zullen deelnemen

Juist in deze turbulente tijden is het belangrijk om ons als sector naar buiten te richten. De Week is hét moment om te laten zien dat de sector volop in beweging is en dat wij ondanks de vele veranderingen in en rondom de sector met z’n allen hard werken aan de toekomst. Daarnaast is de Week de perfecte gelegenheid om toekomstige medewerkers te enthousiasmeren, het publiek kennis te laten maken met een vernieuwde organisatie of werkwijze en om te laten zien met hoeveel beroepstrots en professionaliteit van dienstverlening er overal gewerkt wordt.

 

ZWplus SIGRA Week van de Zorg en Welzijn 2017
23-01-18 Regionale voorronde Zorginnovatieprijs 2018
Bent u nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg- en welzijnsector uit onze regio? Kom dan naar de regionale voorronde van de nationale zorginnovatieprijs 2018! Selectie Innovatieve ondernemingen in de opschalingsfase Tot 31 december 2017 kunnen innovatieve...
12-03-18 Week van Zorg en Welzijn 2018
Van 12 tot en met 17 maart 2018 vindt de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Deelnemende zorginstellingen openen hun deuren om toekomstige medewerkers, vrijwilligers, buurtbewoners, familieleden, scholieren, (aankomende) cliënten en andere geïnteresseerden een realistisch beeld te geven over...