Inspiratiesessie Week van Zorg en Welzijn 2019

Datum: 
donderdag 06 december 2018
Tijd: 
14:30 - 16:30 uur
Locatie: 
Nog nader te bepalen (in Noord-Holland Noord)
Voor wie: 
Vertegenwoordigers/contactpersonen van zorg- en welzijnsorganisaties
Omschrijving: 

SIGRA nodigt u graag uit voor een inspiratiesessie over de Week van Zorg & Welzijn op 6 december 2018. Wij informeren u over het landelijke communicatieconcept, de landelijke website, de beschikbare promotiemiddelen en presenteren een ideeënboekje met voorbeelden van invulling van de week. Hiermee hopen wij u te inspireren om ook deel te nemen aan de week!

De landelijke Week van Zorg en Welzijn is in 2019 van 11 t/m 16 maart. Het is de gelegenheid om te laten zien wat we doen en waar we trots op zijn als sector. U kunt als zorg- en welzijnsorganisaties deelnemen door een open dag of activiteiten voor een specifieke doelgroep (zoals bijv. speeddates, meeloopdagen of rondleidingen) te organiseren tijdens deze week.

Ieder jaar coördineert en promoot SIGRA de Week van Zorg en Welzijn in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord. Vorig jaar deden ruim 70 locaties mee.

Meld u aan voor de inspiratiesessie en doe nieuwe ideeën op voor een leuke en zinvolle invulling van de Week van Zorg & Welzijn