Inspiratiedag UWV Alkmaar

Datum: 
maandag 25 februari 2019
Tijd: 
9.00 - 14.30
Locatie: 
UWV Alkmaar, Mallegatsplein 10, 1815 AG Alkmaar
Voor wie: 
Alleen voor genodigden (vol = vol)
Omschrijving: 

In het kader van de loopbaanimpuls Sterk in je Werk organiseert ZWplus/SIGRA in samenwerking met het UWV, Nieuwzorg & Enroute een Inspiratiedag. Deze dag helpt mensen de juiste weg te vinden naar een baan die bij hen past. De Inspiratiedag is alleen voor genodigden (UWV klanten in de regio Noord-Holland-Noord) en vindt plaats op maandag 25 februari 2019.

Workshops 

Voor de genodigden zijn vier workshops georganiseerd:

  1. Persoonlijk profiel: Hoe profileer ik mezelf? Als je weet wie je bent, waar je goed in bent en wat je wil in een baan is het makkelijker de juiste baan te vinden.
  2. Grenzen aangeven op een leuke manier: Tijdens deze workshop wordt o.a. ingegaan op het stellen van grenzen bij fysieke belasting en de problematiek van zelfsturende teams.
  3. Vitaliteit en werkgeluk: Hoe vind en houd ik het werkgeluk als ik een baan heb gevonden? Deze training geeft je handvatten om vitaler en gezonder te werken binnen de zorg.
  4. Focusgesprek met een loopbaancoach: Voorafgaand aan deze dag maken de kandidaten een talentenscan. Tijdens een gesprek met een loopbaancoach worden de resultaten besproken.

Informatie & banenmarkt

Afsluitend is er de mogelijkheid om meer informatie te ontvangen door in gesprek te gaan met de aanwezige zorg en welzijnsaanbieders en de loopbaancoaches onder het genot van een broodje en een drankje.

 

Inspiratiedag UWV Alkmaar | ZWPlus

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.