SIGRA Arbeidsmarktconferentie 2019

Datum: 
donderdag 21 november 2019
Tijd: 
12.00 - 18.00 uur
Locatie: 
Taets, Hemkade 14-16, Zaandam
Voor wie: 
Professionals betrokken bij arbeidsmarkt- en opleidingsvraagstukken
Omschrijving: 

Overstag en samen op koers!

De huidige arbeidsmarkt vraagt om vernieuwing

We leven in een tijd van een veranderende en krappe arbeidsmarkt. De behoefte van de moderne medewerker vraagt om een vernieuwende aanpak van werkgeverschap. Wil je mensen succesvol behouden voor de sector, dan spelen thema’s als duurzaamheid, eigen regie en ontwikkeling een belangrijke rol. Dit vergt veel aandacht en energie van een organisatie, maar we mogen de boot niet missen. Het is daarom noodzakelijk om voor de wind te zeilen.

Je bent van harte welkom op 21 november van 12.00 tot 18.00 uur in Taets (Zaandam). Blok alvast het tijdstip 12.00 tot 18.00 uur in de agenda! De conferentie wordt dit jaar gecombineerd met de SIGRA Algemene Ledenvergadering voor bestuurders.

Na de zomer wordt het hele programma bekend gemaakt en start de inschrijving.

Laat je op 21 november inspireren door praktijkverhalen uit onze eigen regio, maar ook van daarbuiten. Op deze dag gaan we samen overstag met de vernieuwende wind mee. Als regio zijn we al goed op weg! Welke koers vaar jij? Wat kunnen we van elkaar leren?  Maak kennis met innovaties op het gebied van modern werkgever- en werknemerschap, over anders opleiden, anders (samen)werken en inspelen op een flexibele arbeidsmarkt. Iedereen die zich bezighoudt met het arbeidsmarkt- en opleidingsvraagstuk is welkom.

 

We verklappen alvast wat interessante sprekers:

Marjolein ten Hoonte Directeur Arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Een expert op het gebied van alle trends, ontwikkelingen en het benutten van talent op een veranderende en moderne arbeidsmarkt.

Ruud Klarenbeek Bestuurder bij JP van den Bent stichting Een inspirerend voorbeeld over anders verantwoorden en anders vasthouden (bestuurderssessie)

Nele Struys Arbeidsmarktspecialist bij Catharina Ziekenhuis Voor het 11e jaar uitgeroepen tot Top Werkgever! Dat begint bij een sterk onboardingsproces, koesteren van talent én aandacht voor ontwikkeling

En uiteraard diverse bijdrages van onze leden waaronders De Bascule over Duurzame inzetbaarheid, Omring over Vitaliteit en Philadelphia over ‘Meer doen met minder regels’.

SIGRA Arbeidsmarktconferentie 2019 | ZWPlus

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.