Workshop Mensen enthousiasmeren voor een vak in Zorg en Welzijn

Datum: 
donderdag 19 september 2019
Tijd: 
14:00 tot en met 17:00
Locatie: 
Amsterdam (locatie nader te bepalen)
Omschrijving: 

Werk je in Zorg en Welzijn en wil je anderen vertellen hoe mooi het werk is? Vraag je jezelf af hoe je dat zo goed mogelijk kunt doen? Of heb je het al vaker gedaan? Misschien heb je dan weleens meegemaakt: je vertelt over je werk terwijl de scholieren langzaam indoezelen. Of je staat op een beurs en je weet niet zo goed je verhaal over te brengen.

Het liefst wil je de aandacht van het publiek tot de laatste minuut vasthouden. Dat is waar je het als ambassadeur namelijk voor doet, mensen enthousiasmeren voor een toekomst in Zorg en Welzijn.

Dan is de workshop ‘Mensen enthousiasmeren voor een vak in Zorg en Welzijn’ iets voor jou. Op donderdag 19 september van 14.00 tot 17.00 uur leer je van een trainer en ervaren ambassadeur hoe je een levendig en aantrekkelijk verhaal vertelt dat ook echt impact heeft!

Je leert in drie uur:

- Wat een goede structuur is voor je verhaal, c.q. de opbouw van een gastles - Hoe je het beste inspeelt op vragen - Hoe je interactie met je publiek creëert - Hoe je de aandacht houdt bij een lang verhaal - Hoe je een presentatie goed voorbereidt

Voor ons is de workshop geslaagd als jij naar huis gaat met praktische tips en handvatten om een inspirerend verhaal over je werk te vertellen waarmee je mensen enthousiast maakt voor Zorg en Welzijn.

Meedoen met de workshop? Aanmelden doe je via deze link.

Nog even een aantal praktische zaken op een rij:

  • Voorwaarde voor deelname: je werkt bij een SIGRA aangesloten organisatie
  • Kosten: gratis, no show fee van €25,--
  • De workshop richt zich op zorg- en welzijnsprofessional, praktijkopleiders en bijvoorbeeld de teamcoaches.
  • Ben je geen zorg- en welzijnsprofessional? Werk je bijvoorbeeld in recruitment of HR? En heb je interesse om mee te doen? Meld je dan vooral aan! We kunnen altijd kijken of er een plekje over is. 

Vragen? Voor meer informatie kun je terecht bij Sanne Janssen: sjanssen@sigra.nl, 06 - 58 08 47 79 of Waheeda Abdoelrahman: wabdoelrahman@sigra.nl of 06 580 842 00.  

Extra: Ben je na afloop zo enthousiast over presenteren? Dan kun jij je daarna opgeven om de huidige groep van zorg- en welzijnsambassadeurs te versterken. Je wordt dan onderdeel van een team van zorg-en welzijnsambassadeurs dat gastlessen geeft en de sector vertegenwoordigt de sector op beurzen en voorlichtingsbijeenkomsten.

We hopen je te zien op donderdag 19 september! Meld je hier aan.

Hartelijke groeten,

Sanne & Waheeda - SIGRA