Start Vlogtraining februari

Datum: 
donderdag 28 februari 2019
Tijd: 
9.00 - 12.00 uur
Locatie: 
Odion, Purmerweg 19a, Purmerend
Voor wie: 
Zorg- en welzijnsmedewerkers van SIGRA leden
Omschrijving: 

SIGRA biedt in samenwerking met Walt Wonder Schmidt de uitgebreide vlogtraining 'Van interne trots naar extern werven’ aan. Ervaren vloggers leren aan zorg- en welzijnsmedewerkers hoe ze een positief imago van de sector creeëren en tegelijkertijd een realistisch beeld neerzetten.

Training door ervaren vloggers

Walt Wonder Schmidt is gespeciliseerd in het geven van vlogtrainingen. Zij leiden op tot volwaardig vlogger en zetten daarbij de kracht van authenticiteit en persoonlijkheid in. Gedurende de training maken zij van de aangeleverde beelden van de cursisten 3 complete, professioneel gemonteerde vlogs.

Programma vlogtraining

De training bestaat uit 5 deelsessies van elk ongeveer 3 uur. Een groep bestaat uit (maximaal) twaalf medewerkers.

  • 28 februari / Sessie 1: Introductie. Na een inleiding met theoretisch kader stel je een plan van aanpak op (met daarin doel, doelgroep en boodschap), kies je een type vlog en werk je een format voor een serie uit.
  • 7 maart / Sessie 2: Script. Hoe bouw je een vlog op? Hier ga je daadwerkelijk aan de slag met filmen met aandacht voor: wat voor materiaal heb je nodig, hoe kom je in beeld en welke beelden stuur je op voor montage naar de vlogtrainer?
  • 14 maart / Sessie 3: Verdiepen. Je werkt aan je persoonlijke stijl, maakt keuzes op het gebied van imago, verdiept je in montagetechnieken en leert hoe je het bereik van je vlog vergroot.
  • 16 mei & 4 juli / Sessie 4&5: Opfrisworkshop. Je gaat dieper in op technieken, deelt ervaringen etc.

Alle trainingen vinden plaats in de ochtend, van 9.00 – 12.00 uur

Kosten

Dankzij collectieve inkoop van vlogtrainingen kunnen we SIGRA-leden een voordelig tarief bieden. Daarnaast neemt SIGRA de kosten voor 3 vlogmontages per deelnemer op zich. De eigen bijdrage per deelnemer bedraagt €850,-. Prijzen zijn exclusief btw en gelden voor leden van SIGRA. 

Vragen?

Wil je meer informatie over de vlogtrainingen, neem dan contact op met Lize Dieterink, communicatiemedewerker bij SIGRA, via 06 – 58084212 of communicatie@sigra.nl  

Start Vlogtraining februari | ZWPlus

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.