De Week van Zorg en Welzijn 2017

Hoewel het nog ver weg lijkt, zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de Week van Zorg en Welzijn 2017, 13 t/m 18 maart. Een mooie gelegenheid om te laten zien hoe het er in de sector aan toe gaat. Vele betrokken organisaties zetten hun deuren open.

‘Maak kennis met kunde’

'Maak kennis met kunde' is het nieuwe thema voor de komende jaren om de professionaliteit van de medewerkers in onze sector te benadrukken, die met hart en ziel hun vak uitoefenen.

Organisaties aangesloten bij ZWplus zullen deelnemen

Juist in deze turbulente tijden is het belangrijk om ons als sector naar buiten te richten. De Week is hét moment om te laten zien dat de sector volop in beweging is en dat wij ondanks de vele veranderingen in en rondom de sector met z’n allen hard werken aan de toekomst. Daarnaast is de Week de perfecte gelegenheid om toekomstige medewerkers te enthousiasmeren, het publiek kennis te laten maken met een vernieuwde organisatie of werkwijze en om te laten zien met hoeveel beroepstrots en professionaliteit van dienstverlening er overal gewerkt wordt.

 

ZWplus SIGRA Week van de Zorg en Welzijn 2017
24-04-18 Een veilige zorgrelatie en het Waarschuwingsregister
Op 24 april 2018 organiseren wij een interactieve informatiebijeenkomst over veilige zorgrelaties en deelname aan het Waarschuwingsregister.   Een veilige en vertrouwde zorgrelatie is een van de pijlers voor het leveren van kwalitatief goede zorg. Goed opgeleid en betrouwbaar personeel is een...